2009-05-14

Miegmaišiukas

Miegmaišiuku vadinu maišiuką, kuriame laikau telefoną. Juk jis ten miega, argi ne? Kadangi jis dažnai naudojamas, jau buvo beveik susitrynusi virvelė, kuri skirta tam maišiukui atidaryt ir uždaryt, maišiuko siūlė prie tos virvelės buvo pradėjusi irti, tad reikėjo remonto. Visų pirma išvėriau senąją virvelę, persiuvau siūlę ir išskalbiau (matėsi, kad daug matęs :D). Nunarpliojau naują virvelę, tokią ryškiai rožinę (prieš tai raudona buvo).

Kai susidėvės ši virvelė, galėsiu nusinert dar kokią kitokią ir vėl miegmaišiukas bus kaip naujas. Šaunu, kad pakeitus visai nedidelę detalę daiktas atrodo visai kitaip ir nepabosta.

Fone matot origamio gerves. Jos ne paprastos, jas man padovanojo draugė, kuri išmokusi lankstyt gerves negalėjo nustot to daryt :D Jau turiu penkias tokias, bet fotosesijai atrinkau tik šias dvi.

Pastaruoju metu vis narplioju mažus daiktus, mat didesniems gal ir laiko ne prūdai. Vis vąšelį pasiimu, o virvelės nėrimas buvo taip greitai baigtas, kad norėjosi dar kažko. Sugalvojau pabandyt gėlytę nunert pagal kažkur matytą paaiškinimą. Visai šauni nedidukė gėlytė išėjo (vos 2,5 cm skersmens).