2009-01-20

Baigėsi!

Klausiat, kas baigėsi? Ogi vakar į studijų planą dėstytojai įrašė paskutinius šios sesijos rezultatus. Sesija baigėsi! (happy) Tiesa, iki vakarykštės dienos tas studijų planas atrodė daug geriau, nei po jos :D Štai kaip jis atrodė vakar ryte:


Į paskutinę eilutę įrašytas devynetas, tačiau filosofas į pirmąją eilutę septynetą įrašė. Dabar jau aišku, kad filosofe nebuvau ir nebūsiu :D Nereikalingiausias dalykas (bent jau aš taip manau), o taip vaizdą gadina :D (mat studijuoju ekonomiką, todėl pagrindiniai didžiausios apimties dalykai, tokie kaip makro, verslo teisė, apskaita ar statistika, yra tikrai reikalingesni, be to, ir jų pažymiai puikūs). O rodau visa tai todėl, kas tai vienas didžiausių pastaruoju metu mano atliktų darbų, juk sutinkat, kad daug pastangų ir laiko tam reikia.

Na, o kad nebūtų čia vien pasiekimų rodymasis, turiu ir šį tą rankdarbiško :)


Galima šį daiktą raktų pakabuku pavadint :D Prisikabinau prie savo kambario rakto ir palikau spynoj, mat kambario net nerakinu niekad, taigi čia lyg šiokia tokia detalė pagyvinanti kambarį. Nešiotis tokį su namų raktais rankinėje turbūt nebūtų itin patogu, tačiau įmanoma :D Panašų daiktą pamačiau vienam forume, patiko, be to, norėjau pabandyti tvarkingai nunerti burbuliuką ir pavyko.


Šis nertas burbuliukas kietai prikimštas sintepono (taip kietai, kad galima pagalvot, jog koks nors kietas daiktas apnertas) ir pritaisytos banguotos kojos.


Norėjau pagamint medūzą, tačiau ne visi tai mato į šį daiktą pažiūrėję, tad pavadinau jūros padaru :D

2009-01-06

Dėsnių dėžutė

Na va, šventės baigėsi, sesija prasidėjo.. Bet kol kas viskas labai gerai :)
Šįkart pasirodysiu vąšeliu nertą dėžutę, kurią dovanojau draugei grupiokei.


Bet ši dėžutė nepaprasta, ji pilnut pilnutėlė Merfio dėsnių kiekvienai naujųjų metų dienai (plius keletas papildomų dėsnių ypatingiems atvejams :D).

Galbūt ji atrodo nemaža, tačiau jos skersmuo tikrai nesiekia 10 cm. (nematavau, tačiau maždaug įsivaizduoju :D).
P.S. nuotraukos tikrai ne pačios geriausios, tačiau narpliojau šitą daiktą vos ne iki paryčių (nemaniau, kad taip ilgai užtruks tokį nedidelį daiktą pagamint), o ryte tik išeinant spėjau nufotografuot, taigi nebuvo nei pakankamai šviesos, nei laiko.